perjantai 6. joulukuuta 2013

JOULUKUUU omg

Pikaista päivitystä tähän väliin~ Lähinnä kuvina väjän mitä on viimeaikoina tapahtunu.
Vika kuukausi Koreassa pyörähtää iha justiinsa käyntiin (tai siis vika kokonainen kuukausihan on jo meneillää tässä ko joulukuu alko) Vielä nii paljon juttuja mitä haluun ehottomasti päästä tekemää täällä, sitte kaikki tuliais mietiskelyt(jos jollaki on jotai mitä haluu ni saa kertoo juhuu) ja puhumattakaa sitte niistä hyvästien jättämisestä............
Kouluakin enää muutama hassu viikko jäljellä. Meillä loppuu koulu siis kai 31.12 jollon alkaa n. 2kk talviloma. Muttah...yks asia mikä tökkii on se että JOULUAATTO koulussa... muistakaa mua lämmöllä kun istutte jouluaattona syömässä puuroa ja kinkkua ja perunalaatikkoa(!!!!<3) ja torttuja ja pipareita ja joulupukki tuo teille iphone 5:n ja mitä kaikkee ETTÄ meikäläinen istuu koulunpenkillä :)) suorastaan ihanaa. Joulupäivä (siis tasan yksi päivä) on vapaata koulusta. Sillon ei kuulemma kuitenkaa tehä mitää erikoista. Leikitään kavereiden kaa yleensä. Bongattiin Oonan kanssa pipareita yhestä kaupasta tossa keväällä...niitä mä kyllä käyn ostamassa ja mussutan oikeen urakalla (hitto niitä mainostettii vielä ruotsalaisina murrr)
Vaikka koulun käynti jouluaattona ei kuulostakaan kovin hehkeeltä ajatukselta on silti fakta että joulun jälkeen on koulua enää pari hassua päivää jäljellä... ;_____; Ja fakta on myös se että mulla tulee koulua iha hirrrrmunen ikävä. Vaikka ei ole ihanaa läheskään aina raahautua kouluun aamulla ja istua siellä 9 tuntia ja käydä tylsyyteen kuolemisen rajamailla, tulee silti ihan saiiiirass ikävä. Siksi NAUTINKIN nyt koulusta kun vielä voin ! Ja ihan kaikesta muustakin nautin... Nyt jos joskus pitää elää täysillä. Hihi mutta ettei iha jaaritteluks menis nii nyt KUVIAAAH:



Kertokaa ihmeessä mite mä selviän Suomessa ilma näitä ihania. Mulla ei nimittäi rehellisyyden nimissä oo hajuakaa millä keinolla ;____; <3
 Jippii vanhemmalla (eli mun kaa saman ikäsel) siskolla loppu tosiaa kokeet ja päästii vihdoi yhessä sen kamujen kaa leikkii. Mentii tietty syömää kummanki lempiruokaa eli ddeokbokkii joka osittautu erittäin tuliseks. Mehua tuli juotua ton kaa varmaa 2 litraa ja oli pakko popsia suklaataki tossa välissä aina. 
 mission completed. Jäi kuitenki suuta sen verran polttelee että suoraa jäätelölle.... hihi 
 hengattii jennin luokkalaisten kanssa joskus
 ....ja käytiin baskin robbinsissa ihanalla jäätelö annoksella...jäätelöä suklaaseen dipattuna n__n<3
Sitten oli peppero päivä...eli päivä jollon annetaan tommosia korealaisia keksitikkusia kaikille (joo sille on oma virallinen päivä koreassa) Voi sitä tikkujen määrää....Eipä oo sitten peppero päivän jälkeen tehnyt pahemmin mieli. Tuli nimittäin kyseisenä päivänä pieni yliannostus. 
Tehtiin Jennin kaa jopa omat käsintehdyt pepperot joita oltas ihanina ihmisinä antaa kavereille...noh mun omista tuli niiin älyttömän kissan karvaset etten kehannu niitä ite edes syyä. Saatika sit antaa kellekkää muulle. thanks paavo.
Oltiin öö...duunissa eräillä "festareilla" ( kiitos jennin koulu taaash) eli siis keitettiin siellä kahvia :---D
Siel oli esiintymäs tommone just debytoinu ryhmä ku alphabat. Sanooks kellekkää mitää??

Tehtiin myös Jennin ja Oonan kanssa pikku reissu Seouliin eräänä koepäivänä josta minäkin (kumma kyllä) pääsin karkaamaan etuajassa. Alotettiin Angukista ja tuli sitte käveltyä joku varmaa 5h ympäri ämpäri Seoulia. Oli outoa huomata kuinka välimatkat onki iha lyhyitä. Ei sitä tajuu ku metrolla liikkuu yleensä. No varsin mukava päivä kuitenkin !




kokkipoikien laatu peput




noi oli niiin söpöi etten kestä!!



me ja badboy joka ei ehk ookkaa enää nii bad? tai onse

Oltiin yks sunnuntai Jennin koulun toimesta (vaihteeeex) MBC dream centerillä erään ohjelman nauhotuksissa. Oli coolia nähä vähä back stagee ja mennä kaikenmaailma porteista läpi. Iha tuntu julkkikselta XDDD Nojoo itse nauhotukset ei kyllä olleet sit niin järin coolit....Istuttiin about 6-7h  epämukavilla penkeillä ja kuunneltii ku "viisaat aikuiset" puhu ulkomaalasten tilanteesta koreassa. Oli meillä toinenki tehtävä. Piti välillä paina joihinki kysymyksiin X tai O nappulaa. Ongelma oli se ettei ymmärretty kysymyksiä joten painoin aina vaan jompaakumpaa ja toivoin että kuulun enemmistöön XDD Ja toki meidän piti edustaa koska oltii ainoot ulkomaalaset(länsimaalaset) koulupuvuissa siellä ni meitä tykättii kuvata aika tiuhaa...Ja oon kyllä kuullu suunnalta jos toiselta että porukka näki mut telkkarissa uh ihanaa.
Mut ihan kokemisen arvonen juttu näin jälkee päin ajatellen koska nyt ne järkyttävät selkäkivut siellä studiossa istuessa on jo unohtunu..hehe
+staffit oli ihanii



Sit käytii kattomassa uus nälkäpeli ku koulu loppu ajois ja oliha iha mieletttömän hyvä leffa!!! Saatii myös kokonaa oma bussiki ku mentii sinne. Koreassa sangen epätavallista :D

EXOt oli taasen Myeongdongilla sunnuntaina. Nature republicissa(meikkikauppa) Ja sairaaaasti porukkaa. EXOt on tosiaa nousussa ellei jo huipulla.
Vaikka Suomen joulu valoi ja -tunnelmaa ei voita mikää ni on täälläki yritystä XD

Jes ihanaa perjantai. Koulussa kaikki on ihan pinnakireellä koska ens viikolla tosiaan koeviikko ja final examit. Mikä näky muumuassa tänää ku nyrkitki heilu meijän luokassa (eka tappelu minkä nään tääl apuva) 
Mutta pidemmittä puheitta taidan lähtee kakkukahveille SUOMEN itsenäisyyspäivän kunniaks 
<<Äiti lähetti ihanan pikku joulukalenterin suomesta :33



Ja siis loistavaa perjantaita ja ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ kaikille~~!! Onse Suomi vaa hyvä maa :)

3 kommenttia:

  1. hei oon jo kauvan katellu näit kaikkien teijä korea vaihtarien blogeja ja ihmettelen että miten voitte syödä noin paljon :DD herkkuja yms! ite oon japanis ja vaihtarikilot piinaa ja oonki lähes kaikki herkut ssun muut joutunu kieltää itteltäni nyyh :(( miten teijän painot onko noussu vai pysyny samana vai jopa laskenu?? haluun vinkkejä! toisaalta saataa olla vaan alun stressistä tai jostan kyse ku en oo vielä kauvan täällä ollu, mutta silti :( ja tsemii vikaan kuukauteen!!

    VastaaPoista
  2. Moikka. Jooo..ollaa ainaki otettu ruuista innokkaasti kuvia XD On kaikilla paino ainaki pikkusen noussu mut ei mitenkää hirveesti. Kaikilla on paino oikeestaa vähä jojoillu et välillä nousee ja välillä laskee. Johtunee stressistä. Ja itel laski paino aika paljo ennen Koreaan tuloo joten mulla oli vähä "tavotekki" lihoo täällä...kuulostaa tyhmältä :---D
    Koreassa on kans tosi erilaiset ruoka ajat ku suomessa. Yleensä syyää vaa 3 kertaa päivässä (ja välillä saatetaa skipata lounaat ja ilta ruuat kokonaa ja syyä sit vaik herkkuja oikeitten ruokien tilalla XD...ei ainakaa kovin terveet ruokatavat täällä) Ja nyt vikana kuukautena oon ainaki ottanu sellasen asenteen et saa herkutella koska suomee ku palaa ni ei voi enää syyä näitä ihania korealaisia ruokia ;___; Kyllä sitä suomes sit kerkee taas laihduttaa hehee..Ja ruoka on täällä nii ältsi hyvää :D
    Älä turhaa kiellä iteltäs kaikkii herkkui koska suomessa ei taas noit ihanii namei juttui saa . Koita vaa liikkuu säännölisesti ja mulla ainaki stressin seurauksena paino laskee o__o ja mulki nous paino enemmä alussa mut kylse vuoden mittaa sit tasaantuu :)
    Mut kivaa vaihtovuotta sullekki!! Tsemppii paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiitos vatsuaksesta!:) Mut joo msut tuntuu et toi jojoilu on ainaki aasia vaihtareilla semi tavallista koska kuiteski ruoka melko terveellistä, mutta välillä tulee liikaa ahmittua :DD Ja hei ymmärrän ton et tavotteena lihoo XD ite olin joskus aikoinani tooooosi tikku ja päätin sitte hankkii lisää massaa ja lukiossa sitä jo kivasti kertyki, ja nyt sitte sais pysyy tässä kiitos! :D
      Joo täälläki noi ruoka ajat jos tollee 3 kertaa päivässä :O tuntuu oudolta välil olla nii kauvan syömättä, mutta arki usein niin kiireistä, ettei sitä oikeestaan ehtiskää useemmin syödä:D Mut jooo ota ihmees irti vikasta kuuakudesta herkuttelun kaa!! Itekki varmasti aijon ottaa XD ja no joulukuuu mulla nyt varmasti myös tulee olee herkuttelua koska sen kuuluuki!:D
      mut joo yritän nyt olla turhaa stressaamatta koska kuitenkin liikun päivittäin aika paljon ja syön semi terveellisesti ja elämstä ja ruoasta pitää nauttia! :DD Ja hei kiitos vielä:) varmasti lähtö surullinen, mutta suomessa muista sit nauttia kaikesta mistä oot vaihdon aikana tunetnu ikävää! Ja onhan täs viel aikaa nauttii koreasta! :) ite kävin 2 kesää sitte koreassa, mahti paikka! :) (oon kans korean kieltä opiskellu kävin tunneilla suomessa)

      Poista