sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Kulttuuripäivä Seoulissa :---D

Moikka taas. Kirjoitan eilisestä nyt oikee oman postauksen koska ENSIMMÄISEN kerran koreassa olon aikana sain kaivettua järkkärini (maukan xd) kaapin pohjalta!! Päätettiin Oonan kanssa viettää kunnon turisti, kuvaus, kulttuuri, korea-päivä korealaisten opiskellessa kokeisiin (meijän koulussa alkaa koeviikko ens viikon tiistaina x___x) Suunnattiin siis heti aamusta Seouliin, Angukkiin ja sieltä Changdeokgung palatsille. (lippuja ostaessa kävi pikku moka...meijän rahat oli Oonan lompakossa jonka vetska meni rikki eikä saatu koko lompsaa enää auki XD) Aikamme siellä pyörittyämme lähettii Insadongii käytii jossai taide gallerioissa ja käytii syömässä. Tän jälkee Samcheongdongii suloisee kahvilaa ja käppäilemää pikku katuja.
Ja illaks vielä Myeongdongille kuvailemaa. Joka meni tosin vähä mönkää koska rupes satamaa eikä sit oikee jaksanu säätää kameran kaa. Mutta aika kulu vallan mainiosti Lotte Young Plazassa SM pop up storessa exo kamoja kuolaillessa heheee....kattokkaa video Oonan blogista sieltä XDD  Mun on varmaa pakko ostaa exo paita ja koripallo(!!!!!) rakastuin siihe <33 Tosin mite mä saan sen matkalaukkuu jos se on pumpattu....ô__o Tuli myös ihailtua muita merkki vaatteita joita ei ainakaa näin kuun lopulla raaski ostaa.....eehkä sit ens kuussa :-----) Ja vielä sieltä suoraa Ilsanii hetkeks hengailee. Huh mite me kerittiinki käydä yhtenä päivänä 5 eri paikassa. Nyt on kyllä ihanan sivistyny olo ja iha mahtava päivä oli. Ja ennen kaikkea oon ylpee että sain viimeinki otettua kunnon kuvia! Tai itseasiassa Oonahan ne suurimman osan otti joten kiitos siitä en ois ite saanu aikaseks x) Täytyy vielä ku tulee ruska ni heittää toinen keikka tonne palatsille secret garden puutarhaa. Eile ei pystyny koska rahnut loppu.

Ja sitten niitä kuvia!!

tyyppi

 ah toi arkkitehtuuri iskee muhun  n__n



söpöt pariskunnat valtaa täällä niin katukuvan...<3
 Insadong ja väenpaljous
bongaa pariskunta

pikku katu Insadongilla ja meijän talven uus suosikki juoma greentea latte :)
 söde kahvila
ilta näkymää Myeongdongille

Ja nyt adjööö taas vähäks aikaa :)

2 kommenttia:

  1. Ahhh mitä kuvia - näyttää niin ihanille nuo temppelipihat kesällä ku ne ei oo mutaa sun muuta rumaa täynnä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki oon ihastunu noihin temppeleihi ja niitten puutarhoihi ! Ja oottelen syksyy et lehet vaihtaa värii ni varmaa viel coolimpaa! (=

      Poista